Εξαιρετικής ποιότητας μονοκατοικία

  • Γλυφάδα
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
  •  6
  •  7

OPSIS ID Nο.: 3559
Εμβαδόν ακινήτου: 887 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 1350 τ.μ.
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Εμβαδόν οικοπέδου: 1350 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 6
Μπάνια: 7
Θέσεις στάθμευσης: 2
Θέρμανση: Ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο
Πισίνα
Γραφείο
Τζάκι
Θέα
Αποθήκη
Κλιματισμός
Ανελκυστήρας
Θέση στάθμευσης

Σπάνια μονοκατοικία 887 τ.μ. σε οικόπεδο 1.350 τ.μ., στο καλύτερο σημείο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη θάλασσα, κατασκευής του 2002.

Είναι κατασκευασμένη με πολύ υψηλές απαιτήσεις και με προσεγμένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας έως την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε συνδυασμό με την τοποθεσία του και την ασφάλεια που παρέχει η περιοχή, κάνουν το ακίνητο μοναδικό.

Εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα.

Μπαίνοντας στο ισόγειο (250 τ.μ.) συναντάμε έναν μεγάλο χώρο υποδοχής με δύο καθιστικά με τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο, μεγάλη τέλεια εξοπλισμένη κουζίνα (επαγγελματικού επιπέδου), αποθηκευτικός χώρος και καταψύκτες, WC  ξένων.

Στον Α΄όροφο (280 τ.μ.) έχουμε το δίχωρο master  υπνοδωμάτιο με  dressing room και μπάνιο en suite, 4 υπνοδωμάτια με dressing rooms και μπάνια en suite και ένα kitchenette.

Ο Β΄όροφος (207 τ.μ.) είναι διαμορφωμένος σαν ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, ξενώνα με μπάνιο en suite και dressing room και μία μικρή κουζίνα.

Βγαίνει σε εξαιρετικά διαμορφωμένη βεράντα με θέα θάλασσα. 

Το υπόγειο (150 τ.μ.) διαθέτει δύο δωμάτια προσωπικού, δύο μπάνια, κουζίνα και δύο αποθηκευτικούς χώρους.

Ο όμορφος κήπος του καλύπτει όλες τις ανάγκες και σε συνδυασμό με την πισίνα, κάνει τον εξωτερικό χώρο μία ευχάριστη προέκταση του σπιτιού, που ζώντας στην Ελλάδα μπορεί κανείς να απολαύσει τους περισσότερους μήνες του χρόνου.