Σπάνια παραθαλάσσια εξοχική κατοικία

  • Πόρτο Χέλι
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
  •  8
  •  8

OPSIS ID Nο.: 3706
Εμβαδόν ακινήτου: 600 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 4.000 τ.μ.
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Εμβαδόν οικοπέδου: 4.000 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 8
Μπάνια: 8
Πισίνα
Δωμάτιο προσωπικού
Κήπος
Κλιματισμός
Ξενώνας
Γυμναστήριο

Εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας δύο παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες συνολικής επιφανείας 600 τ.μ., σε οικόπεδο 4.000 τ.μ..

Τα ακίνητα έχουν ιδιαίτερο μεσογειακό στυλ με στοιχεία παραδοσιακά και σύγχρονα παράλληλα και χωρίζονται στο κεντρικό σπίτι και τον ξενώνα. Σε πολύ ωραίο σημείο του Πόρτο Χελίου, απέναντι από τις Σπέτσες.

Το κεντρικό οίκημα που εκτείνεται σε 400 τ.μ., αποτελείται από τρία επίπεδα.  Στο ισόγειο συναντάμε ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα, WC ξένων. Στον Α΄ όροφο το master υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite και ένα μικρό χώρο γραφείου και βεράντα. Στο χαμηλότερο επίπεδο της οικίας βρίσκουμε ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite, δύο δωμάτια υπηρεσίας με μπάνιο και laundry.

Η δεύτερη οικία- ξενώνας των 200 τ.μ. εκτυλίσσεται και αυτή σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει μικρός χώρος υποδοχής, κλειστή κουζίνα, ένα μικρό υπνοδωμάτιο με μπάνιο  en suite και ένα μεγαλύτερο με μπάνιο en suite. Στον Α΄ όροοφο συναντάμε άλλο ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite και δική του βεράντα. Στον χαμηλότερο όροφο του ξενώνα έχουμε δύο υπνοδωμάτια με μπάνια en suite.

Οι εξωτερικοί χώροι, η παιδική χαρά και ο κήπος είναι πολύ λειτουργικοί και καλά μελετημένοι, ώστε να μεταφέρουν τη «ζωή» του σπιτιού έξω τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ιδιαίτερου σχεδιασμού πισίνα εναρμονίζεται τέλεια με τη θέα της θάλασσας.

΄Εχει πολύ εύκολη πρόσβαση σε ημι-ιδιωτική παραλία, κατεβαίνοντας μόνο λίγα σκαλοπάτια.