Σύγχρονη Μονοκατοικία

  • Παλλήνη
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας€
  •  5
  •  5

OPSIS ID Nο.: 4988
Εμβαδόν ακινήτου: 723 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 20.000 τ.μ.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας€
Εμβαδόν οικοπέδου: 20.000 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 5
Μπάνια: 5
Θέσεις στάθμευσης: Υπόγειο
Θέρμανση: Φυσικό αέριο
Πισίνα
Τζάκι
Δωμάτιο προσωπικού
Playroom
Αποθήκη
Κήπος
Κλιματισμός
Θέση στάθμευσης

Σύγχρονη μονοκατοικία 724 τ.μ. που εκτυλίσσεται σε δύο επίπεδα και είναι χτισμένη σε μία μοναδική έκταση 20 στρεμμάτων, κατασκευής του 2003. 

Μπαίνοντας στην οικία, εκτείνεται ο ψηλοτάβανος και φωτεινός χώρος υποδοχής, που έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα. Ακριβώς δίπλα είναι η τραπεζαρία που επικοινωνεί με μία μεγάλη κουζίνα. Επίσης έχουμε έναν ωραίο χώρο πρόχειρου καθιστικού με τζάκι, WC ξένων κι ένα γραφείο στο πατάρι.

Τα υπνοδωμάτια είναι στο σύνολό τους πέντε και όλα διαθέτουν μπάνια en suite.

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο συναντάμε ένα πολύ μεγάλο playroom  με κινηματογράφο, σάουνα, jacuzzi και WC ξένων. Τέλος, δύο δωμάτια υπηρεσίας με ένα μπάνιο, laundry και αποθηκευτικούς- βοηθητικούς χώρους.

Βγαίνοντας έξω, έχουμε φυσικά μία εξαιρετικά μεγάλη, εξαιρετικά φροντισμένη έκταση δέκα στρεμμάτων που «φιλοξενεί» το σπίτι και διαθέτει μεγάλη πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ.  Ακριβώς δίπλα είναι και τα άλλα δέκα στρέμματα που συμπληρώνουν αυτό το μοναδικό οικόπεδο και το κάνουν συνολικού εμβαδού είκοσι στρεμμάτων. Κάτι που σπάνια βρίσκει κανείς στον αστικό ιστό της Αττικής. Αυτή η έκταση είναι φυτεμένη με οπωροφόρα δέντρα, ελιές και ένα σημείο όπου καλλιεργούνται διάφορα λαχανικά.

Ένα οικογενειακό σπίτι κατασκευασμένο με υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και άψογη ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον, που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στην εξοχή κι ας είσαι τόσο κοντά στην Αθήνα. Γι’αυτό η περιοχή έχει γίνει πόλος έλξης ανθρώπων με αντίστοιχες επιθυμίες κι έχει δημιουργηθεί μία πολύ προσεγμένη και αξιόλογη γειτονιά.