Πόρτο Χέλι

Αυτός ο «μαγικός» τόπος είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή πολυτελή θέρετρα στην Ελλάδα. Συνδυάζει μοναδικές παραλίες, καταπράσινα νερά, ιδιωτικότητα, εγγύτητα στην Αθήνα και συγχρόνως πρόσβαση δια ξηράς και τέλος την επιλογή για κάποιον που το επιθυμεί να κάνει μία κάπως πιο «κοσμική» διαμονή.

Το Πόρτο Χέλι προσελκύει αρκετές Ελληνικές οικογένειες που διατηρούν εκεί πολύ καλόγουστα εξοχικά σπίτια ή νοικιάζουν κατοικίες για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και πολλούς ξένους που έχουν αγαπήσει την περιοχή και είτε έχουν αγοράσει δικές τους οικίες, είτε νοικιάζουν κάθε χρόνο κι έτσι περνούν το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα.

Είναι χτισμένο μπροστά στην Αρχαία πόλη των Αλιέων που απομεινάρια της έχουν διασωθεί στην ξηρά, καθώς επίσης και κάποια άλλα είναι βυθισμένα στη θάλασσα και διακρίνονται εμφανώς. 

Η Κόστα, το Κρανίδι, η Κοιλάδα, ο Άγιος Αιμηλιανός, η Ερμιόνη, οι Σπέτσες, είναι τα μέρη που μπορεί κανείς να επισκευτεί μένοντας στο Πόρτο Χέλι και να απολαύσει φρέσκο ψάρι και τις μοναδικές «κοιλαδιώτικες» γαρίδες, ωραίες βόλτες σε καταπράσινα μέρη, κοσμικές εξόδους και αξέχαστες ώρες στις μοναδικές τους παραλίες.