ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Η Ελλάδα είναι ένας μαγικός προορισμός διακοπών και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το πού…

Η αρχή μίας συνεργασίας...

Η επιθυμία μας εδώ και αρκετό καιρό να δραστηριοποιηθούμε πιο ενεργά στο χώρο της ενοικίασης εξοχικών κατοικιών και να διατηρήσουμε συγχρόνως την υψηλή ποιότητα παροχών που απαιτούμε ως εταιρεία,  υλοποιείται τώρα με την καινούρια μας συνεργασία. Αποκτήσαμε έναν αξιόλογο, ποιοτικό και δυναμικό συνεργάτη, την Beyond Spaces. Είμαστε ευτυχείς και σίγουροι ότι τώρα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το κομμάτι των πολυτελών ενοικιάσεων εξοχικών κατοικιών με τον καλύτερο τρόπο. Η Beyond Spaces εξειδικεύεται αποκλειστικά στον χώρο της πολυτελούς εξοχικής κατοικίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν όσο κι εμείς. Έχουν πάθος με τη φιλοξενία, το design, την τέχνη, τον πολιτισμό και το «καλό» φαγητό, αλλά κυρίως με τη λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση.

Τα ακίνητα που εκπροσωπούν βρίσκονται σε πολλά διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και ο στόχος τους είναι πάντα να προσφέρουν ένα αξιομνημόνευτο «σπίτι μακριά από το σπίτι», όπως το αποκαλούν, για τους ταξιδιώτες που τους εμπιστεύονται και απευθύνονται σε εκείνους. Με τον δικό τους τρόπο, έχουν πρωτοπορήσει στον χώρο της ενοικίασης πολυτελών εξοχικών κατοικιών, δουλεύοντας πολύ ειδικά και προσχεδιάζοντας την διαμονή σαν κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για σχεδόν 9 χρόνια έχουν υπάρξει πρότυπο για το χώρος τους, στον τρόπο που προωθούν τη δουλειά τους, επικοινωνούν με το πελατολόγιο τους και πάνω απ’ όλα για τις παροχές που προσφέρουν.

“Ο όρος πολυτελής έχει εξελιχθεί
και οι εταιρείες οφείλουν να ακολουθήσουν.”

Σήμερα διαχειρίζονται πάνω από 400 ακίνητα σε 26 Ελληνικές τοποθεσίες, διαμορφώνοντας τον χώρο της ενοικίασης πολυτελούς εξοχικής κατοικίας σε «μοναδική εμπειρία φιλοξενίας». Το 2020 παρακολουθήσαμε με χαρά την ομάδα τους να επεκτείνεται και στην τόσο επιτυχημένη υπηρεσία τους «ακίνητα μέσω πρόσκλησης», να προστίθεται μία «συλλογή» πολυτελών εξοχικών κατοικιών  σε δημοφιλείς και ιδιαίτερες τοποθεσίες παγκοσμίως. Μας είπαν: «Ο όρος πολυτελής έχει εξελιχθεί και οι εταιρείες οφείλουν να ακολουθήσουν.»  Συμφωνήσαμε μαζί τους και συμπληρώνουμε ότι πολυτέλεια σημαίνει «παροχές»!

Οι ιδιαίτερες ανάγκες, επιθυμίες και προσωπικότητες των πελατών τους καλύπτονται από  την πολυποικιλότητα των ακινήτων τους σε καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς, όπου η «αποκλειστικότητα» εκτιμάται και η «ατομικότητα» επιβάλλεται. Η υπόσχεσή τους είναι ότι αναδιοργανώνουν συνεχώς την επιχειρησιακή τους προσέγγιση, ώστε να εξασφαλίζουν στον πελάτη τους την υλοποίηση των  επιθυμιών τους.

Καλώς ήρθατε Beyond Spaces! Γιατί σαν ομάδα είμαστε πιο δυνατοί…