ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για οτιδήποτε θα σας απασχολήσει

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μία αγοραπωλησία, αλλά και μία ενοικίαση ακινήτου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεται τη βοήθεια και τις γνώσεις ενός δικηγόρου. Το γραφείο μας προτείνει εξειδικευμένους δικηγόρους, που ασχολούνται με θέματα ακινήτων, ώστε να κάνει τη διαδικασία σας εύκολη και ασφαλή. Ειδικοί σε αγοραπωλησίες, σε εκδόσεις Χρυσής Βίζας, διεκπεραιώσεις «κολλήματος», λόγω ιδιοκτησιακών θεμάτων, ασφαλή και μελετημένα συμβόλαια, διεκπεραιώσεις της διαδικασίας αγοραπωλησίας με «εκπρόσωπο» και ότι άλλο μπορεί να προκύψει σε μία συναλλαγή.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Το γραφείο μας συνεργάζεται με μία γκάμα αρχιτεκτόνων που μπορούν να συμβουλεύσουν, εκτιμήσουν, προτείνουν και φέρουν εις πέρας, οποιουδήποτε μεγέθους ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις ή ανοικοδόμηση νέων κατασκευών. Οι πληθώρα των συνεργαζόμενων με το γραφείο μας αρχιτεκτόνων, δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα της επιλογής σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του.

ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ

Παρ’ ότι στην Ελλάδα η εκτίμηση ακινήτων δεν χρησιμοποιείται όσο στο εξωτερικό, παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μία ραγδαία αύξηση στη ζήτηση εκτιμήσεων ακινήτων. Είναι σημαντικό, αυτή η δουλειά να ανατίθεται σε κάποιον πραγματικά πιστοποιημένο-ειδικό εκτιμητή, ώστε η εκτίμηση να είναι ακριβείας και να φανεί χρήσιμη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Σε αυτόν τον τομέα, η πληθώρα των συνεργατών, μας κάνει να αισθανόμαστε «πολύ» επαρκής. Μεμονωμένοι συνεργάτες, εργολάβοι, project managers και μικρές ή μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες μας παρέχουν την ασφάλεια ότι καλύπτουμε σίγουρα τις ανάγκες σας.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ειδικοί οικονομολόγοι που ασχολούνται, είτε ως σύμβουλοι επενδύσεων, είτε ως «αναλυτές» της αγοράς ή ως υπεύθυνοι δανεισμού, συνεργάζονται μαζί μας και μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους με εχεμύθεια, εμπιστοσύνη και αμεσότητα. Συνεργάτες που μας συμβουλεύουν κι εμάς και μας κρατούν πάντοτε ενήμερους για την «αγορά».

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ / ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Σε αυτόν τον τομέα, η πληθώρα των συνεργατών, μας κάνει να αισθανόμαστε «πολύ» επαρκής. Μεμονωμένοι συνεργάτες, εργολάβοι, project managers και μικρές ή μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες μας παρέχουν την ασφάλεια ότι καλύπτουμε σίγουρα τις ανάγκες σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ

Ζώντας στην σύγχρονη Ελλάδα, βλέπουμε όλο και πιο συχνά την ανάγκη πολλών ιδιοκτητών να «ανακαινίσουν-εκσυγχρονίσουν» ή και να συντηρήσουν τα ακίνητά τους. Οι ποικιλία των επιλογών που μπορούν να παρέχουν οι διακοσμητές-συνεργάτες μας, είμαστε σίγουροι, ότι θα σας δώσει λύσεις και θα σας γλιτώσει από άσκοπα έξοδα και χαμένο χρόνο.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ο συμβολαιογράφος είναι η απόλυτη «ασπίδα» των συμβαλλομένων σε μία αγοραπωλησία ακινήτου. Η επιλογή του μπορεί να υπάρξει «καταλυτική» για τη διεκπεραίωση- ολοκλήρωση του συμβολαίου. Λόγω των πλείστων ιδιοκτησιακών και τεχνικών προβλημάτων που «ακόμα» προκύπτουν στην Ελλάδα, η αξία ενός καταρτισμένου και έμπειρου συμβολαιογράφου είναι καθοριστική. Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με συμβολαιογράφους έμπειρους και αποτελεσματικούς, που θα σας κάνουν τη διαδικασία όσο πιο εύκολη και ασφαλή γίνεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Στη χώρα με το υπέροχο φως, είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευόμαστε και να μην βγάζουμε φωτογραφίες τα ακινητά μας που είναι προς διάθεση. Για να προωθηθεί σωστά ένα ακίνητο, θα πρέπει οι φωτογραφίες να είναι με σωστό φωτισμό, από τις σωστές γωνίες και να προβάλουμε τα ωραία στοιχεία του. Αυτά για να γίνουν χρειάζεται ένα «επαγγελματικό μάτι». Ειδικοί φωτογράφοι ακινήτων που συνεργάζονται στενά με το γραφείο μας, μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε σωστές-επαγγελματικές φωτογραφίες των ακινήτων σας.