Εξαιρετικής Ομορφιάς Εξοχική Κατοικία

  • Κυκλάδες
  • Τζιά/Κέα
Τιμή: 1.700.000€
  •  4
  •  5

OPSIS ID Nο.: 2615
Εμβαδόν ακινήτου: 430 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 9.350 τ.μ.
Τιμή: 1.700.000€
Εμβαδόν οικοπέδου: 9.350 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 5
Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο
Πισίνα
Τζάκι
Θέα
Αποθήκη
Κήπος
Ξενώνας

Μοναδικής αισθητικής και ποιότητας εξοχική κατοικία, σε πολύ όμορφο σημείο της Τζιάς, συνολικού εμβαδού 430 τ.μ., σε οικόπεδο 9.350 τ.μ..

Το ακίνητο αποτελείται από δύο κτήρια που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται ως μία κατοικία και προσφέρουν αυτονομία στους κατοίκους της.

Στο πρώτο κτήριο που εξελίσσεται σε δύο επίπεδα, συναντάμε στο ισόγειο έναν υπέροχο ξενώνα με μπάνιο en suite και πρόσβαση στην πισίνα, ένα υπνοδωμάτιο με μετζοπάτωμα και μπάνιο en suite και τέλος το master υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite, δική του βεράντα και εξαιρετική θέα.

Στο δεύτερο κτήριο υπάρχει ένας χώρος υποδοχής 120 τ.μ., WC ξένων, επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνα και τραπεζαρία δώδεκα ατόμων και ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite και ανεξάρτητη είσοδο.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι τόσο όμορφα διαμορφωμένοι, που κάνουν την καλοκαιρινή διαμονή πολύ ευχάριστη. Μπροστά στην πισίνα υπάρχει ξύλινη πέργκολα με χτιστούς καναπέδες και τραπεζαρία, ώστε να περνάει κανείς τις ζεστές ώρες της ημέρας εκεί, απολαμβάνοντας την απέραντη θέα.

Φυσικά το ακίνητο διαθέτει όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνδυάζοντας το νησιώτικο στυλ με τη minimal αισθητική, προσφέρει άνεση, απόλαυση και ηρεμία.