Εντυπωσιακή μονοκατοικία

  • Εκάλη
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
  •  7
  •  7

OPSIS ID Nο.: 5048
Εμβαδόν ακινήτου: 778 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 1680 τ.μ.
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Εμβαδόν οικοπέδου: 1680 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 7
Μπάνια: 7
Θέσεις στάθμευσης: 3
Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο
Πισίνα
Δωμάτιο προσωπικού
Αποθήκη
Κήπος
Κλιματισμός
Ανελκυστήρας
Θέση στάθμευσης

Εξαιρετικά φωτεινή μονοκατοικία σε ήσυχο σημείο της Εκάλης 778 τ.μ., σε οικόπεδο 1.680 τ.μ., κατασκευής του 2003.

Καλαίσθητη και ποιοτική κατασκευή που προσφέρει στους κατοίκους της άνετη και ευχάριστη διαβίωση. Η οικία έχει πολύ λειτουργική διαρρύθμιση και ο κήπος είναι τόσο μεγάλος που παρέχει τη δυνατότητα να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα.

Μπαίνοντας στο ισόγειο συναντάμε έναν ενιαίο χώρο υποδοχής με τζάκι, περιτριγυρισμένο από παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φως και θέα στον κήπο, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη μεγάλη κουζίνα, WC ξένων.

Στον Α΄όροφο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με dressing room και μπάνιο en suite  και άλλα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με μπάνια en suite κι ένα καθιστικό –  playroom.

H πολύ ευχάριστη και ιδιαιτέρως φωτεινή σοφίτα αποτελείται από έναν αρκετά μεγάλο ψηλοτάβανο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους κι ένα μπάνιο.

Tο υπόγειο αποτελείται από έναν πολύ μεγάλο χώρο καθιστικού με τζάκι, που βγαίνει με κανονικές μπαλκονόπορτες στον κήπο κι έχει τη δική του κουζίνα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν ακόμα δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, βοηθητικοί χώροι και garage. 

Ο κήπος του αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο συναντάμε μία μεγάλη πισίνα και περιμετρικά της χώρο για παιχνίδια και εξωτερικό καθιστικό κι ένα δεύτερο επίπεδο που έχει ψηλά δέντρα και δημιουργεί μία ιδιαίτερη γωνιά για οποιαδήποτε χρήση.